VÅRA PARTNER

Tangra AB är svensk distributör av Franska GYS produktprogram inom svets, induktion, plasma och batteriladdare. För mer info, klicka på loggan.

MicroStep Spol. s r.o.

Europas ledande tillverkare av CNC-styrda skärmaskiner och automation för termisk skärning, borrning, gängning mm.

IPG Laser GmbH

IPG är en av världens största tillverkare av lasersystem. Vi erbjuder nyckelfärdiga system för svetsning och skärning med extrem precision och kvalitet.

TEKA GmbH

Ren luft i verkstaden! TEKA är världsledande inom området filterutsug och har ett brett sortiment av produkter som ger en säker produktion.

Kjellberg GmbH

Grundat 1922 av svenske Oscar Kjellberg är Kjellberg ett av världens äldsta företag i branschen. Kjellberg är en ledande tillverkare inom automatiserad plasmaskärning.

ARKU GmbH

Riktverk och avgradningsmaskiner från tyska familjeföretaget ARKU, produkter i världsklass!

Tecnomec

Spanska familjeföretaget Tecnomec tillverkar i vårt tycke världens bästa luftkylda plasmasystem. Oslagbar prestanda och tillförlitlighet paketerat med en 5-årig garanti på strömkällorna borgar för kvalitet.

Parker Torchology

Brännare för MIG/MAG, TIG och Plasma. Parker är en av världens största tillverkare av svetsbrännare. 

Deratech

Deratech är ett belgiskt företag som framförallt tillverkar kantpressar och plåtsaxar. Filosofin är att det ska vara enkelt - standarkomponenter rakt igenom hela maskinen. Funktionellt och ekonomiskt.

Från en av världens största tillverkare, Jasic, med en årsproduktion på över 1 miljon svetsinvertrar erbjuder vi ett heltäckande sortiment av svetsmaskiner från små MMA-svetsar till avancerade svetsverk för krävande produktionssvetsning. 

© Copyright Tangra AB